MARKAM Kariyer Okulu 6. İş Hayatına Hazırlık Programı Başladı

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi (MARKAM)’ın düzenlediği 26.11.2019-14.04.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek  Kariyer Okulu 6. İş Hayatına Hazırlık Programı, Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda başladı.

15 modülden oluşan programın ilk dersi “Proje Yönetimi” Doç. Dr. Cenk Sesal tarafından yapıldı. Marmara Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarının dahil olduğu farklı bölümlerden  90 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ders, interaktif ve uygulamalı örneklerle tamamlandı.

Program ile, öğrencilerin mezuniyet sonrası hayatlarında daha başarılı ve planlı bir şekilde ilerlemelerine katkı sağlamak, alanında bilinçli mezunlar yetiştirmek, öğrencileri iş dünyasının gerektirdiği yetkinlik sahibi mezunlar haline getirmek amaçlanıyor.