Marmara Flüt Orkestrası’ndan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri”

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü bünyesindeki Marmara Flüt Orkestrası tarafından “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konseri” düzenlendi. 22 Nisan 2022’de Göztepe Yerleşkesi 125. Yıl Amfisinde gerçekleştirilen konserde Piri Reis Ortaokulu Blok Flüt Grubu konuk grup olarak yer aldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ece Karşal’ın şefliğinde gerçekleştirilen konsere Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çelen’in yanı sıra kalabalık bir izleyici topluluğu iştirak etti.

Genç Solistler Gülşah Batır ve Raperin Yılmaz’ın yer aldığı konserde konuk Ortaokul öğrencileri blok flütle eserlere eşlik etti. Konserin sonunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, orkestra üyeleri ile konuk öğrencilere beğenilerini ifade etti ve bayramlarını kutladı.