Marmara Üniversitesi 2021 Akademik Yayın ve Proje Ödülleri Töreni Düzenlendi

Marmara Üniversitesi öğretim üyelerinin bilimsel proje ve yayınlarını desteklemek amacıyla verilen "2021 Akademik Yayın ve Proje Ödülleri" töreni 4 Ekim’de Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
Ödül töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, 2021 yılında pandemi sebebiyle gerçekleştirilemeyen törenin bundan sonra her sene düzenleneceğini ifade ederek "2022 Akademik Yayın ve Proje ödüllerinde de başarılarımızın sayısını artırarak, hep birlikte üniversitemiz adına, ülkemiz adına daha büyük başarılara imza atacağız" dedi. Ödül kazanan öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Kurt tarafından ödüllerinin takdiminin ardından tören hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Sağlık Bilimleri, Temel Bilimler, Mühendislik ve Mimarlık, Sosyal Bilimler, Beşeri Bilimler, Spor Bilimleri ve Güzel Sanatlar olmak üzere yedi farklı alanda ve Yayın Ödülü ile Proje Ödülü olmak üzere iki kategoride verilen ödülleri kazanan öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.