Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi İş İnsanı Ecz. Berat Beran’ı Ağırladı

Akademik Gelişim Biriminin düzenlediği, Ecz. Berat Beran'ın konuşmacı olarak katıldığı "Eczaneden Sanayiye Bir Başarı Hikayesi" konulu söyleşi, 24 Şubat'ta Marmara Üniversitesi Başıbüyük Yerleşkesi Eczacılık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

MÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel'in kısa bir konuşması ardından söyleşide, 1972 yılı Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu Ecz. Berat Beran, 1973 yılında Diyarbakır'da açtığı Beran Eczanesi'nden, bugün 21 bin m² üretim tesisleri, 127 ürünü ve 700'ü geçen çalışanıyla hizmet veren, sosyal sorumluluk projelerine imza atan Berko İlaç ve Kimya Sanayi A.Ş'ye uzanan başarı hikayesini, bu süreçte edindiği değerli bilgi ve deneyimlerini çoğunluğu öğrencilerden oluşan katılımcılar ile paylaştı, Beran, söyleşi sonunda katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Söyleşinin bitiminde üniversitemiz  Akademik Gelişim Birimi Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Dilek Bilğiç Alkaya tarafından Berat Beran'a teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar

HIZLI ERİŞİM