Marmara Üniversitesi Akademisyenleri Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı'nda Eğitimler Verdi

Marmara Üniversitesi’nin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) ile birlikte gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı Platformunda kamu personeline yönelik eğitimler verildi.

Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından koordine edilerek Üniversitemiz akademisyenlerinden Prof. Dr. Berat Bir, Prof. Dr. Asiye Kakırman Yıldız, Doç. Dr. Bahattin Yalçınkaya, Dr. Sibel Bayyiğit, Uzman Klinik Psikolog Elif Yazar tarafından verilen “Motivasyon”, “Zaman Yönetimi”, “Bilgi Okuryazarlığı”, “İnternet Okuryazarlığı”, “Çatışma Yönetimi”, “Stres Yönetimi” ve “İnternet Bağımlılığı” konulu eğitimlerin çekimleri TRT İstanbul Stüdyolarında yapıldı. Önümüzdeki süreçte farklı eğitim başlıkları ve akademisyenlerimizin destekleri ile çekimlere devam edilecek.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hayata geçirilen ve tüm kamu kurum ve personelinin yararlanabileceği çevrim içi eğitim platformu olan Uzaktan Eğitim Kapısı'nda; üniversitemiz de dâhil olmak üzere Türkiye’deki kamu personelinin kişisel gelişimine katkıda bulunulması, personelin kurum içi eğitimlere katılımını zamandan ve mekândan bağımsız bir şekilde desteklemek ve böylece günümüzün en değerli kaynağı olan zamanı en iyi şekilde değerlendirmeleri hedeflendi.

HIZLI ERİŞİM