Marmara Üniversitesi Basım Teknolojileri Kulübü “Bölüm Tanıtım”  Semineri Düzenledi

Dr. Oktay Duran Teknik Lisesinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu / Basım Teknolojileri Bölümü Arş. Gör. Dr. Zafer Özomay tarafından Basım Teknolojileri Bölümü tanıtım semineri 06 Mart tarihinde  gerçekleştirildi.

Seminer kapsamında bölüm taban ve tavan puanları, bölümün akademik kadrosu, sınıflar, laboratuvarlar, öğrenci değişim programları, bölümden mezun kişilerin sektördeki konumları ve Basım Teknolojileri Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinliklerden bahseden Dr. Özomay, konuyla ilgili gerçekleştirilecek olan etkinlikler hakkında da bilgiler verdi.

Seminer bitiminde soru-cevap kısmından sonra, Lisede bulunan laboratuvarlar gezildi.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar