Marmara Üniversitesi Basım Teknolojileri Kulübü “Fujifilm Technology Center”a Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Teknik gezi çerçevesinde; Dünya’da sadece 6 merkezden birinin İstanbul ‘da yer aldığı Fujifilm Open Innovation Hub teknoloji merkezine “Fujifilm Open Innovation Hub ve Fujifilm Technology Center Turu” etkinliği ile Basım Teknolojileri Kulübü öğrencilerine kapılarını açtı.

Fujifilm Türkiye Satellite Hub Müdürü Küçük  Fujifilm’in tarihçesi,12 çekirdek kavramı ve 3 temel yatırımları olan Sağlık, Endüstriyel ve Çevre Dostluğu alanındaki gelişmeleri ve çeşitli dijital baskı ve lens teknolojileri hakkında bilgiler verdi.

Fujifilm Türkiye şirketinin Ortadoğu Satış Müdürü Kerem Ege, Dijital Baskı hakkında yaptığı sunumda, Ofset ve Dijital Baskının tirajları arasındaki farktan, gelişen Dijital Baskı teknolojisinin gelişimi, teknolojiye ayak uydurmanın önemine değindi. Ege, sunum sonrası soru-cevap kısmından ise uygulamalı olarak makine tanıtımı ve yapılan baskılar hakkında bilgiler paylaştı.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar