Marmara Üniversitesi “Bilek Güreşi” Takımından Büyük Başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Marmara Üniversitesi 'Bilek Güreşi' takımı Türkiye 2'ncisi oldu.

1-4 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapılan Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasında Üniversitemiz sporcuları kendi kategorilerinde şampiyon oldu.

Spor Bilimleri Fakültesi Araş. Gör. Gökalp Demir yönetimindeki Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri turnuvadan madalyalarla döndü. Turnuva boyunca başarılı şekilde mücadele eden Marmara Üniversitesi Bilek Güreşi takımı sporcularından Erol Bayram Bil ve Sebahat Melike Elitok kilolarında şampiyon oldu. 60 kiloda güreşen Erol Bayram Bil sol kol Türkiye 1’incisi olurken sağ kolda ise Türkiye 2'incisi oldu.

55 kiloda güreşen kadın bilek güreşçimiz Sebahat Melike Elitok hem sağ hem sol kolda Türkiye 1’nci olurken, 70 kiloda güreşen bilek güreşçimiz Defne Ezgi Akkaya Boyraz hem sağ hem sol kolda Türkiye 3'üncüsü oldu.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar