Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden Bir Başarı Daha

Ülkemizin en teknolojik ve sağlık hizmeti sunumunda lider kurumlarından olan Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve bünyesindeki Uygulama ve Araştırma Merkezi, bir başarıya daha imza attı. Fakülte 2020 mezunlarından Berkehan Yüksel 7 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı’nda Türkiye birincisi oldu.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan Fakültemizi büyük özveri ve emekler ile ülkemizin en önemli ağız ve diş sağlığı hastanelerinden biri haline getirdik. Ülkemize yakışır bir kurum ve marka yaratmış olmaktan çok memnunuz. Ülke dışından birçok kurum ve merkez bizimle iletişime geçip, fakültemiz mimarisini ve işleyişini yakından inceliyor ve örnek alıyorlar. Tüm bu başarıları elde ederken akademik işleyişimizden asla feragat etmedik, tam tersi akademik anlamda eforumuzu fiziki olanakların da sağladığı destek ile artırdık ve pandemi döneminde de eğitim ve bilimsel çalışmalar açısından dünyanın gerisinde kalmadık. Mezunlarımızdan Berkehan Yüksel bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Aslında bu ilk birinciliğimiz değil, artık Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği hem DUS dereceli öğrencilerini bünyesinden çıkaran; hem de bu öğrencilerin tercih ettiği bir kurum haline geldi. Bu başarıda emeği geçen tüm akademik ve idari kadromuz ile yardımcı ve destek personelimize teşekkür ederim diyerek bu başarının artarak devam edeceğini belirtti.