Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Okul Öncesi Bölümü Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Programı “PETAL” İlk Mezunlarını Verdi

Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Okul Öncesi Bölümü Programı olan PETAL “Play, Education, Toys and Languages” Erasmus Mundus Ortak Yüksek Lisans Programı ilk mezunlarını Eylül 2021’de verdi. Programa katılan 24 öğrenci, öğrenimlerini ve tezlerini tamamlayarak başarı ile mezun oldular. Marmara Üniversitesi’ndeki eğitimlerimi pandemi nedeniyle çevrimiçi sürdürmüş olan öğrenciler için 27 Haziran 2022’de Prof. Dr. Orhan Oğuz Kütüphanesi Konferans Salonu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan’ın ve Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr Ozana Ural’ın yanı sıra Program Direktörü program ev sahibi kurum University of Córdoba Koordinatörü Prof Dr. Elena Gomez, program ortağı Lisbon Politeknik Enstitü Koordinatörü Prof. Dr. Dalila Lino, Marmara Üniversitesi Koordinatörü Öğr. Gör. Esra Molu ve programda ders veren öğretim üyeleri Dr. Hazel Wright (Anglia Ruskin Üniversitesi, İngiltere), Prof. Dr. Levent Deniz, Dr. Öğretim Üyesi Işık Kamaraj, Doç. Dr. Dilan Bayındır, Öğretim Görevlisi Cem Yener katıldılar.  Ayrıca programda emeği geçen Arş. Gör. Özlem Dönmez, Arş. Gör. Dr. Özge Ünsal ve Arş. Gör. Büşra Çelik ve Maria Jose Salinas da törene katılarak öğrencilere destek verdi.

Programdan mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HIZLI ERİŞİM