Marmara Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu Kupalara Doymuyor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından, 10-13 Nisan 2014 tarihleri arasında, Edirne Trakya Üniversitesi'nde gerçekleştirilen, Üniversiteler Arası Halk Oyunları Şenliği 1.Grup Diğer Türler Yarışması'nda, Prof. Dr. Mustafa USLU yönetimindeki ve Üniversite Değerlendirme Kurulu Üyeliğini Yrd.Doç.Dr. Zekeriya BAŞARSLAN’ın, eğitmenliğini Serkan ŞERİN’in ve müzik düzenlemelerini Prof.Dr.Mustafa USLU’nun yaptığı, Marmara Üniversitesi, Kırklareli Yöresi Halk Oyunları Topluluğu, düzenlemeli dalda kendi kategorisinde, karşılamalarda Grup 2.si olarak Türkiye Finali'nde yarışmaya hak kazandı. Üniversitemiz ayrıca, 14 üniversitenin yarıştığı, 1.Grup Diğer Türler Yarışması'nda 2.lik kupasını da aldı.