Marmara Üniversitesi “Innovation Talks” Serisinin İlki Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi’nin düzenlediği “Innovation Talks” serisinin ilki, 6 Mart’ta Göztepe Yerleşkesi Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Ayhan Mergen Konferans Salonu’nda yapıldı.

Marmara Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunlarından, Delphi Sonic (ABD/NY) Kurucu Ortağı ve CEO’su Ali Acur konferansın konuşmacısı oldu.  Acur, konferansta “Türkiye’de ve Dünyada Girişimcilik / Yapıcı Yıkım” başlıklı sunumunda; Nesnelerin İnterneti, Yapay Zekâ ve Makine Öğrenimi endüstrisindeki buluşları ve patentleri hakkında bilgi verdi. Akabinde girişimcilik yolunda edindiği bilgilerden ve tecrübelerinden bahsetti.

“Innovation Talks”, Marmara Üniversitesi Teknopark Müdürü İlhan Arslan tarafından Ali Acur’a teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi.

Haber: Sema Özbakan

Fotoğraf: Simge Malkoç