Marmara Üniversitesi’nde ‘Birey ve Aileler İçin Afet Farkındalık Eğitimi’ Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü ve AFAD iş birliği ile personele yönelik olarak hazırlanan Birey ve Aileler İçin “Afet Farkındalık Eğitim” programı gerçekleştirildi.

Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda 16 Mart’ta düzenlenen programın katılımcılarına AFAD Eğitmeni Meral Ebru Sözer tarafından ‘Afet Farkındalık’ konulu eğitim verildi. Marmara Üniversitesi personelinin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programı kapsamında “Afet nedir? Afet öncesinde, afet sırasında ve afet sonrasında yapılması gerekenler nelerdir?” gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi.