Marmara Üniversitesi’nde Dilek Livaneli Söyleşisi

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı’nın davetiyle; Dilek Livaneli, 23 Aralık’ta Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda söyleşi gerçekleştirdi.

2015 yılında Küresel Öğretmen Ödülüne aday gösterilen ve dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasına giren ilk Türk öğretmeni Dilek Livaneli, "Bir Dilek Yetmez" projesi kapsamında gerçekleştirdiği söyleşide deneyimlerini anlattı.

Öğretmenlik yaptığı köy ilkokulu niteliğindeki Kumköy İlkokulu’nda gerçekleştirdiği projeleri öğretmen adaylarıyla paylaştı.

Söyleşiye Atatürk Eğitim Fakültesinin tüm bölümlerinden öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Söyleşinin ikinci bölümünde Dilek Livaneli’nin öğrencilerin sorularını cevaplaması ile etkinlik sona erdi.

Haber: Ayşe Şeyma Arıkan