Marmara Üniversitesi’nin Erasmus+ Uluslararası Kredi Hareketliliği (KA171) Proje Başarısı

Marmara Üniversitesi, Avrupa Birliği ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülmekte olan Ortak Ülkeler ve Program Ülkeleri arasındaki iş birliğini geliştirmeyi amaçlayan KA171 Erasmus+, Bireylerin Öğrenme Hareketliliği projesi kapsamında, Türkiye’deki yüksek öğretim kurumları arasında en başarılı üniversitelerden biri oldu.

Erasmus KA171 Hareketlilik Projesi (AB dışındaki bölge ve ülkelerle olan), Marmara Üniversitesi 12 Bölge ve 36 ülkede yaptığı her projeyi kazanarak ve hibe alarak, Türkiye'deki 115 üniversite arasında en yüksek sayıda proje için fon almaya hak kazanan yükseköğretim kurumu oldu.

Marmara Üniversitesi, öğrenci ve akademik-idari personeline değişim programlarında coğrafi çeşitlilik sağlamak amacıyla Avrupa dışındaki ülkelerle de KA171 kapsamında proje yazarak, fon kazanma başarısı gösterdi.

2023 Dönemi Erasmus+ KA171 Hibe Dağıtım sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.