Marmara Üniversitesi’nin Konforlu Yurtları Öğrencilerini Bekliyor

Marmara Üniversitesi’nin Mehmet Genç Külliyesi’ndeki ormana komşu, adalar manzaralı konforlu yurtları öğrencilerine hazırlanıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde öğrenim görecek öğrenciler için külliyeye yakınlığı nedeniyle özellikle tercih edilecek olan yurtlar konforu, ulaşım kolaylığı, mimarisi, hizmetleri ve yemyeşil doğası ile dikkat çekiyor.

Marmara Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Murat Arısal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu Mehmet Genç Külliyesi’ndeki öğrenci yurtlarını gezerek incelemelerde bulundular.

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi birincilerinin ücretsiz konaklayacağı yurtlar tüm konforuna rağmen oldukça ekonomik bir bütçe ile öğrencilerini ağırlayacak. Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde öğrenim görecek öğrenciler tarafından özellikle tercih edilecek olan yurtlar tüm Marmara Üniversitesi öğrencilerine hizmet verecek.

Marmara Üniversitesi kaliteli bir eğitimin yanı sıra barınma hizmetinde de öğrencilerine en kaliteli ve konforlu hizmeti sunmak için çalışıyor. 540 erkek  720 kız öğrenci olmak üzere toplam 1260 kapasiteli yurtların son hazırlıkları yapılıyor.

Kartal Dragos’ta ormana komşu, yemyeşil fıstık çamlarının içinde, adalar manzaralı yurtlar adete lüks bir site gibi inşa edilmiş. Yurtlar, banyosu ve tuvaleti içinde üç kişilik konforlu odaları, özel etüt ve dinlenme odaları, her türlü beyaz eşyası içinde yer alan mutfakları, çamaşırhaneleri kampüs içi bisiklet ulaşımı, mescidi ile öğrencilerin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış.

HIZLI ERİŞİM