MarmaRUN 17 Ekim Pazar Günü Koşulacak

Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan MarmaRUN tüm spor severleri 17 Ekim Pazar günü saat 08.30 da koşuya bekliyor. Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl yapılamayan yarış sportif etkinlikleri özleyenler açısından güzel bir alternatif sunuyor. Anadolu Yakası’nda sahil boyunca gerçekleşecek yarış toplam 9.5 km'lik bir parkurdan oluşuyor.

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi tarafından organize edilen 3. MarmaRUN Koşusu parkuru Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü’nden başlayıp sahil boyunca devam edip Çubuklu İskelesi’nden dönülerek Anadolu Hisarı Kampüsü’nde tamamlanıyor. 18 yaşından büyük herkesin katılımına açık olan koşu için başvurular 14 Ekim Perşembe gününe kadar yapılabilecek. Dereceye girenlere çeşitli ödüllerin verileceği koşu Marmara Üniversitesi’nin sportif bir markası olma yolunda ilerliyor.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt spor yapmayı ve koşmayı sevenleri pazar günü Anadolu Hisarı Kampüsü'nde beklediklerini; öğretim üyeleri, mezunlar, öğrenciler ve tüm vatandaşların katılımıyla gerçekleşecek olan koşunun yarış severler için güzel bir etkinlik olmasını dileklerini belirtti.

Bu tip spor organizasyonların; insanları bir araya getirerek, sosyalleşmelerine katkı sunmak açısından çok önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Mustafa Kurt; güzel hatıralar biriktirmek için 3.MarmaRUN’ın koşu güzergahı ve lokasyon açısından çok iyi bir fırsat olduğunu ve kendisinin de 1. Ve 2. MarmaRUN’da koştuğunu söyledi.

Üniversitenin Mezunlar Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Yılmaz ise katılımcıların güzel bir hafta sonu geçirebilmeleri ve iyi hatıralarla ayrılmaları için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve bir marka yaratma yolunda ilerlediklerini dile getirdi.

Koşu 18 yaş üstü yerli ve yabancı tüm yarış severlere açık. Yarış başvurusu ve detaylar için https://www.hadikaydol.com/Etkinlik/marmarun adresinden bilgi alınabilir.

 

HIZLI ERİŞİM