MarmaRUN Pazar günü koşuldu

Bu yıl 3.sü düzenlenen MarmaRUN spor severleri yağmura rağmen bir araya getirdi. Kadınlarda birinciliği Damla Çelik erkeklerde Hacı Sebahattin Çavga elde etti.

Anadolu Hisarı ve Çubuklu sahili boyunca 9.5 km’lik bir etaptan oluşan yarışa Marmara Üniversitesi öğrenci ve mensuplarının yansıra çok sayıda yerli ve yabancı yarış sever katıldı. Yağmura rağmen yüksek katılımla gerçekleşen yarışta renkli görüntüler oluştu.

Birincilere ödüllerini vererek tebrik eden Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ‘ Görüyorum ki MarmaRUN’ı ülkenin her yerinden hatta dünyanın her yerinden katılımın olduğu uluslararası bir yarış haline getirmişiz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bugün yağmura rağmen çok eğlenceli bir yarışma oldu. Anadolu Hisarı’nda şenlikli bir gün yaşandı. MarmaRUN öğrencilerimiz yarış severler ve profesyonellerin katılımıyla çok iyi bir marka haline geldi. Tüm katılımcılara ve derece alanlara teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi tarafından organize edilen 3. MarmaRUN Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampüsü’nden başlayıp Çubuklu İskelesi’nden dönülerek Anadolu Hisarı Kampüsü’nde tamamlandı. Dereceye girenlere çeşitli ödüllerin verildiği koşu Marmara Üniversitesi’nin sportif bir markası olma yolunda ilerliyor.

HIZLI ERİŞİM