Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-A Proje Başarıları

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinin danışmanlığını yaptığı ve Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin yürütücülüğünü üstlendiği “Faz Değiştiren Maddeler Varlığında bir Dondurucunun Enerji Tüketiminin Yüzey Yanıt Metodu ile Optimize Edilmesi” ve “Ev Tipi bir Buzdolabının Kabin İç Hava Sıcaklık Dalgalanmasının Faz Değiştiren Maddelerle Minimize Edilmesi ve Enerji Tasarrufu Sağlanması” isimli iki proje TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 1.Dönem Çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Proje çalışmalarına katkılarından dolayı öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Presentation2.jpg (130 KB)

Presentation1.jpg (120 KB)