Mühendislik Fakültesi'nde Mezuniyet Heyecanı

Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Mezuniyet Töreni 11 Haziran 2015 Perşembe günü yapıldı. Mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Arif Nihat GÜLLÜOĞLU da katıldı. Törende konuşma yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat DOĞRUEL, "Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi olarak çok farklı bir yapımız var. Kaliteli hizmet, araştırmada ve eğitimde mükemmellik daha bu Fakültenin ilk kuruluşundan beri ana vizyonu oldu, amacımız bu vizyonu sürdürerek daha ileriye taşımak ve Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesini tanınan ve değerli bir marka haline getirmektir. Nitekim ki Avrupa Kalite Ödülü'ne başvurmuş ilk eğitim kurumu olmamız da bu yolda bize güç vermektedir." dedi.

Fakültede kendi eğitimlerinin yanı sıra her türlü eğitimsel hizmeti severek veren araştırma görevlilerine teşekkür eden Dekan DOĞRUEL, "Bir de Fakültemizin öğrenci işlerinden personel işlerine, satın almadan muhasebeye kadar her türlü idari işlerinde üstün gayret gösteren personelimiz de bizim övünç kaynağımızdır. Onlara da bu günde teşekkür etmeği bir görev sayıyorum." şeklinde konuştu.

Fakültede dereceye giren öğrencilerimize; mühendislik alanında faalieyt gösteren çeşitli firmalar ve Mühendis Odaları tarafından da ödüller verildi.

Fakültemizin 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı derecesini kazanan öğrencilerimiz ise şöyle oldu;

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

1.HASAN KANDEMİR