Mulawarman Üniversitesi’nden Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne Ziyaret

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Akademik İş Birliği Ofisi Koordinatörlüğü’nün ev sahipliğinde, Endonezya'nın East Kalimantan şehrinde bulunan Mulawarman Üniversitesi (Universitas Mulawarman) Rektörü Dr. Ir. H. Abdunnur, M.Si ile heyeti, üniversitemizin Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni (NBUAM) ziyaret ettiler.

Konuk üniversite heyeti Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde inceleyerek bilgi aldı. Yapılan görüşmede Avrupa Birliği fonlarına ortak projeler için başvuruda bulunulmasına karar verildi.  Avrupa dışındaki ülkeleri kapsayan ‘KA171 Mobility’ programlarına başvurular konusunda çalışmalar başlatıldı. Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde yapılan çalışmalar kapsamında iş birliği geliştirilmesi ve araştırmacıların doktora çalışmaları esnasında 1 yıl için merkeze davet edilmelerine ilişkin projeler konusunda online toplantıların yapılmasına karar verildi.