Öğrencilerimize 31. Kristal Elma Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması'ndan Birincilik Ödülü

Reklamcılar Derneği tarafından düzenlenen 31. Kristal Elma Genç Kristal Yaratıcılık Yarışması'nda İletişim Fakültesi öğrencimiz Kemal Bilget ve Güzel  Sanatlar Fakültesi öğrencimiz Eren Keskiner, "İyilikte Sınır Yoktur" isimli reklam kampanyası ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Reklam sektörüne hazırlanmak isteyen üniversiteli gençler için bu yıl ikinci kez düzenlenen “Genç Kristal Yaratıcılık” yarışmasında Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğrencimiz Kemal Bilget ve Güzel  Sanatlar Fakültesi öğrencimiz Eren Keskiner, Yapı Kredi Gönüllüleri Platformu adına hazırladıkları "İyilikte Sınır Yoktur" isimli reklam kampanyası ile “Genç Kristal” kategorisinde birinci oldu.

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda 21 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde sahneye çıkan öğrencilerimiz Kemal Bilget ve Eren Keskiner, birincilik ödülü olan “Kristal Elma Heykeli”ni Yapı Kredi Marka Yönetim Direktörü Arda Öztaşkın ve Reklamcılık Vakfı Başkanı Ömür Kula’nın elinden aldılar.