Öğretmen Adaylarının ‘Gelenekten Geleceğe Dokunuşlar’ Sergisi

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği Ana Bilim Dallarının “Gelenekten Geleceğe Dokunuşlar” adlı dönem sonu sergisi 13 Ocak’ta Göztepe Yerleşkesi Atatürk Sanat Merkezi’nde açıldı.  Sergi küratörü Doç. Dr. Nermin Özcan Özer, açılış konuşmasında “Her zaman diliminde olduğu gibi, bilişim açılımları da kendi kültürünü meydana getirir. Değişimi yaşayan ve yaşatanların ortak bir dil, ortak bir kültür noktasında buluşması önem arz eder. Bu da öncelikli olarak sanat ile mümkün olmaktadır. Gelenekten kopmadan yeniliğe de açık sanat uygulamaları Cadence Akademi eğitim uzmanı Jale Denizatı’nın katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.” dedi.

Serginin açılışına Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfi Kenan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. M. Sinan Kaçalin, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erol Süzük, çok sayıda akademisyen, öğretmen adayları ve sanatsever davetliler katıldı. Günün anısına teşekkür ve çiçek takdimi ile sergi açılışı sona erdi.