OSRAM "Beyond Lighting Talks" Semineri Düzenledi

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi (MARKAM) 19 Şubat günü Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda OSRAM "Beyond Lighting Talks" Semineri düzenledi.

Seminerde konuşan Osram iş geliştirme koordinatörü Aykut Güvenç aydınlatma gereçleri ve markaları hakkında tarihsel süreci anlatan bilgiler verdi.

Aykut Güvenç konuşmasının devamında, “ışık sadece çevreyi aydınlatmaz, bulunduğu çevreye hayat verir. Son teknoloji aydınlatma teknikleri insanın yaşamını kolaylaştırmaya yönelik projeler üretmeye başladı. Bunlardan biride seracılık sektöründe kullanılıyor. Sera üretimi yapan çiftçiler güneş yerine kurulan sistemle aynı verimi almaya başladı” dedi.

Geliştirilen son teknoloji ile aydınlatma maliyetlerinin düşürüldüğünü ifade eden Güvenç, lokasyon bazlı çözümlerle müşterilerine hizmet verdiklerini belirtti.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar