Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun Özlemle Anıldı

19 Ağustos günü Van'ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden üniversitemiz akademisyenlerinden Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun için 25 Aralık günü üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda anıldı.

Tarih Bölüm Başkanlığı tarafından 6’ıncısı düzenlenen Tarih Sohbetleri kapsamında yapılan anma toplantısına çok sayıda öğretim üyesi, eğitmen ve öğrenci katıldı. Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’un  resim ve yazılarından oluşan bir slayt gösterisi ile başlayan anma toplantısına yoğun ilgi gösterildi.

Programın açılış konuşmalarını Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz ve Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vahdettin Engin gerçekleştirdiler. Toplantının oturum başkanlığını ise Prof. Dr. Ali Satan yaptı.

Anma toplantısı; Doç. Dr. Hanefi Bostan, Doç. Dr. Arzu Meryem Demirkıran ve Mustafa Saraç’ın konuşmaları ile sona erdi.