Prof. Dr. Birol Çotuk Üniversite Bayrağımızı Antarktika'da Dalgalandırdı

İlk kez Türk bilim insanlarından oluşan bir heyetin Antarktika kıtasına yaptığı bilim seferinde üniversitemizi temsil eden Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birol Çotuk, yapmış olduğu bilim seferini öğretim üyesi ve öğrencilerle paylaştı. Üniversitemizin bayrağını 10 gün boyunca Antarktika’da dalgalandıran Çotuk, Antarktika’ya yapılan bu bilim seferine katılmış olmanın kendisi ve üniversitemiz adına büyük bir bilimsel başarı olduğunu, buradan çok değerli veriler elde ettiğini ve bu verileri yazacağı makalelerle bilimin hizmetine sunacağını söyledi. Bilim heyetinin bu zorlu koşullardaki psikolojik ve fizyolojik uyumunu inceleyen Prof. Dr. Birol Çotuk bundan sonra yapılacak çalışmalara da katılmak istediğini söyledi.