Prof. Dr. Ebru Işık Emekli Alturfan’ın Makale Başarısı

Prof. Dr. Altufan’ın iki makalesi, 2017-18 yılında John Wiley & Sons Yayınevi tarafından çıkarılan Journal of Biochemical and Molecular Toxicology dergisinde yayınlanan makaleler arasında en çok okunan 20 makale arasına girdi. 

Wiley Yayınevi; Alturfan’ın makalesini 2017-2018 yılları arasında yayınlanan makaleler arasında en yüksek indirilme sayısına sahip olması, yüksek etki gücü ve alanının gelişmesine anlamlı katkılarından dolayı ödüle layık gördü.

Prof. Dr. Altufan’ın yazarları arasında olduğu, Journal of Biochemical and Molecular Toxicology dergisinin Ocak 2018 sayısında yayınlanan “Evaluation of the interaction between proliferation, oxidant-antioxidant status, Wnt pathway, and apoptosis in zebrafish embryos exposed to silver nanoparticles used in textile industry” makalesi ve aynı derginin Mart 2018 sayısında yayınlanan “Methylparaben induces malformations and alterations on apoptosis, oxidant-antioxidant status, ccnd1 and myca expressions in zebrafish embryos” makalesi derginin en çok okunan 20 makalesi arasına girdi.  

Makalelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. 

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/jbt.22036

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/jbt.22015

Öğretim üyemizi tebrik ediyor ve araştırmalarında başarılar diliyoruz. 

 

 

HIZLI ERİŞİM