Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğrencileri Mezun Oldu

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Eğitimi Anabilim Dalı mezuniyet töreni 04.06.2015 tarihinde gerçekleştirildi. İlk üçe giren öğrenciler, Hale HAYDAROĞLU, Saliha TOKUL ve Hatice TUZCU oldu.

Yapılan törene, PDR Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Halil EKŞİ, Bölüm Başkanlığını Temsilen Yrd.Doç.Dr. Süleyman AVCI, Doç.Dr. Müge Yukay YÜKSEL, Yrd.Doç.Dr. Osman SEZGİN, Yrd.Doç.Dr. Müge AKBAĞ, Yrd.Doç.Dr. Makbule Kalı SOYER, Yrd.Doç.Dr. Seval ERDEN, Öğr.Gör. Dr. Durmuş ÜMMET, Öğr.Gör. Tuncay AKINCI, Arş.Gör. Gamze A. YAMAN, Arş.Gör. Çiğdem Demir ÇELEBİ, Arş.Gör. Simel PARLAK, Arş.Gör. Neslihan YAMAN, Arş.Gör. Erdem SEVİM ve Arş.Gör. Bilge Nuran AYDOĞDU da katıldı.

Tören, yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin Mezuniyet Andını okumaları ve kep atma merasimleri ile son buldu.