Rektörlük Kupası - MarmaraCup 2023 Başladı

Marmara Üniversitesi ‘Geleneksel Rektörlük Kupası 2023’ün Basketbol branşı açılış maçı İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadullah Çelik, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehveş Tarım, Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Şahin, Fatma Şengül ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı İshak Aslan’ın katılımıyla 1 Aralık 2022 tarihinde, Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve futbol, basketbol, voleybol branşlarını kapsayan turnuvanın ilk karşılaşması İktisat Fakültesi- Sağlık Bilimleri Fakültesi basketbol takımları arasında yapıldı. Maçın temsili başlama vuruşunu İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadullah Çelik ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehveş Tarım tarafından yapıldı.