Rektörümüz Üniversitemizin Lise Tanıtım Programına Katıldı

Marmara Üniversitesi’nde düzenlenen ve her gün iki farklı lisenin katıldığı tanıtım programlarının bugünkü konuğu Özel Başiskele Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

Özel Başiskele Uğur Anadolu Lisesi’nden öğretmenler Demet Kiraz ve Serdar Kuzucuk’un refakatinde 50 öğrenci için düzenlenen tanıtım programı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt’un katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt “2021 yılından itibaren ‘Araştırma Üniversiteleri’ arasında yerini alan üniversitemiz eğitim ve araştırma faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek. Marmara Üniversitesi, gerek öğrencilerimize gerekse akademisyenlerimize önemli araştırma faaliyetleri için olanaklar sunan büyük bir yapı. Sizlerin de üniversitemizi tercih ederek bu faaliyetlere katılmanızı temenni ederim” dedi.

Yerleşke içindeki akademik birim ve diğer tesislerin gezilmesi ile devam eden programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından öğretmenler Demet Kiraz ve Serdar Kuzucuk’a Marmara Üniversitesi hatırası takdim edildi.

 

HIZLI ERİŞİM