Renkli Kampüs Marmara'daydı

Renkli Kampüs, M.Ü. Göztepe Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konfereans Salonunda 29 Aralık 2015'te çalışmalarını tanıtmak üzere öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Beş iş kadınının gönüllülük esasına dayanarak bir araya gelip oluşturduğu bir sosyal sorumluluk organizasyonu olan Renkli Kampüs'ün amac; engelli ve engelli olmayan ünivesite öğrencilerini bir araya getirerek kendi aralarında farkındalık yaratmak ve gençleri programları ile kişisel gelişim ve iş yönetimi için eğitimler vererek "Sorumlu Liderler Yetiştirmek" başlığında iş dünyasına hazırlamak.

Düzenlenen etkinlikte; Renkli Kampüs'ün kurucuları Pınar Gökdemir ve İdil Anter Dede, bu programların nasıl başladığını ve kapsamını öğrencilerle paylaşırken; gönüllü olan şirket yöneticilerinden oluşan mentörler Kübra Demir, Nilay Tatlısöz, Levent Altun ve Murat Ürüm ise gençlere daha mezun olmadan iş çevresi oluşturduklarını, staj imkanı sağladıklarını, ilham veren başarı örneklerini yakından tanımalarını ve oluşturdukları sosyal sorumluluk projeleri ile proje yönetim ve uygulama metodolojilerini tecrübelerinden yola çıkarak aktardıklarını anlattı. Organizasyondan faydalanan üniversitemiz Almanca İşletme Bölümü 3.Sınıf İşletme öğrencisi Melike Alemdar ise; bu projelerle edindiği kazanımları aktardı.