Sağlık Bilimleri'nde Mezuniyet Coşkusu

M.Ü.Sağlık Bilimleri Fakültesi 2014-2015 Yılı Mezuniyet Töreni Anadoluhisarı Kampüsü'nde yapıldı. Törende Beslenme Ve Diyetetik, Ebelik, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Sağlık Yönetimi Bölümleri'nden mezun olan öğrenciler diplomalarını aldılar. Törene İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Selami ALBAYRAK da katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan törene, gönderilen tebrik mesajlarının okunmasıyla devam edildi. Ardından M.Ü.Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat ÇEKİN yönetimindeki müzik topluluğunun dinletisi icra edildi.Fakültede dereceye giren öğrencilerin açıklanmasının ardından Fakülte Dekanı Prof.Dr. Mine Gülden POLAT bir konuşma yaptı. Dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri verildikten sonra tören, yeni mezunlara diplomalarının verilmesi ile sonlandı.