“Sessiz Kahramanlara Ağıt -100. Yılında Çanakkale İmgelerimiz” Adlı Öğretim Elemanları Karma Sergisi

Marmara Üniversitesi’nin çeşitli birimlerinde görev yapmakta olan öğretim elemanları, 2015 yılının Çanakkale Kara Savaşlarının 100. Yılı olması münasebetiyle “Sessiz Kahramanlara Ağıt - 100. Yılında Çanakkale İmgelerimiz” başlıklı çalışmalarını üniversitemizin tarihi Haydarpaşa Kampüsü’nde sergiledi.

Açılış konuşmasını Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nuriye İŞGÖREN’in yaptığı ve birçok davetlinin yer aldığı etkinlikte, M.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet AKALIN ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nevzat ONAT da birer konuşma yaptılar.

Karışık teknik ve malzeme kullanılarak hazırlanan çalışmalar oldukça etkileyici bir sunum ile sergilenerek, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

17-25 Temmuz 2015 tarihleri arasında sergilenen çalışmalar; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu  Tasarım Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Nuriye İŞGÖREN, Öğr. Gör. Dr. Demet ÖZNAZ ve Öğr. Gör. Dr. Mine Şakire ARIK DERİN, Görsel İşitsel Medya Yapımcılığı Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Gülhan Acar BÜYÜKPEHLİVAN, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Takı Tasarım Bölümü’nden Yrd. Doç. Leyla ULUSMAN ve Öğr. Gör. Çimen BAYBURTLU, Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden Yrd, Doç. Dr. Erkan İŞGÖREN ile moda tasarımcısı Can Yunus ÇETİNKAYA tarafından hazırlanmıştır.

HIZLI ERİŞİM