“Sosyal Bilimler Projelerinde Marmara da Var” Semineri Gerçekleştirildi

“Sosyal Bilimler Projelerinde Marmara da Var” seminer serisinin dördüncüsü Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırmacılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu (BAPKO) ve Akademik Gelişim Birimi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Sosyal Bilimler Projelerinde Marmara da Var / TÜBİTAK 1002 Proje Başvurusu Bilgilendirme Toplantısı” webinarı, Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz tarafından verildi.

Seminerler serisi, sosyal bilimler alanında üniversitemiz öğretim üyeleri ve araştırmacılarının araştırma projeleri geliştirmesini teşvik etmek ve desteklemek amacıyla düzenleniyor. Webinar kapsamında, Tübitak proje başvuru sistemi tanıtılarak bilimsel proje hazırlama aşamaları ve proje yazımı ile ilgili detaylı bilgiler verildi. TÜBİTAK 1002 proje başvurusu nasıl yapılır, başvuruda dikkat edilmesi gerekenler, proje yazımında dikkat edilecek noktalara değinilerek soru-cevap oturumunda merak edilen sorulara yanıt verildi.

Webinarın düzenlenmesinde katkıda bulunan ve emeği geçen  hocalarımız, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre İkizler'e, Dekan Yardımcısı Doç. Dr.  H. Tonguç Tokol'a ve seminere  katılım gösteren Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırmacılarına teşekkür ederiz.

HIZLI ERİŞİM