Sosyal Bilimler Projelerinde Marmara’da Var!

“Sosyal Bilimler Projelerinde Marmara’da Var” seminer serisinin ilki İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırmacılarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu (BAPKO) ve Akademik Gelişim Birimi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Sosyal Bilimler Projelerinde Marmara’da Var” semineri, Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz ile Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Şengör tarafından verildi.

Seminerler serisi, sosyal bilimler alanında üniversitemiz öğretim üyeleri ve araştırmacılarının araştırma projeleri geliştirmesini teşvik etmek ve desteklemek amacıyla düzenleniyor. 18 Mayıs günü gerçekleştirilen webinar kapsamında, Tübitak proje başvuru sistemi tanıtılarak bilimsel proje hazırlama aşamaları ve proje yazımı ile ilgili detaylı bilgi verildi. 

Webinarın düzenlenmesinde katkıda bulunan ve emeği geçen değerli hocalarımız, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse ve seminere büyük katılım gösteren İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırmacılarına teşekkür ederiz .

HIZLI ERİŞİM