Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Tebrik Ziyaretleri

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’ne Prof. Dr. Ali Kızılet dekan olarak atandı. Tebrik ziyaretlerini kabul eden Ali Kızılet, üniversitemiz bünyesinde yeni iş birliği faaliyetleri üretebilmek adına, İstanbul’un çeşitli spor yöneticileriyle görüşmelerde bulunuyor.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığına ziyarette bulunan, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği’nin (TÜFAD) İstanbul Yönetim Kurulu üyeleri; Dekan Prof. Dr. Ali Kızılet’e, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet M. Yorulmazlar ve Doç. Dr. Cengiz Karagözoğlu’na görevlerinde başarılar dilediler.

İş birliği görüşmeleri için, Spor Bilimleri Fakültesi dekan ve dekan yardımcıları; Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük’e ve İBB Gençlik ve Spor müdürü görevine atanan üniversitemiz mezunlarından İlker Öztürk’e ziyarette bulundular.

Haber: Nida Şenler