Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerine TÜBİTAK Desteği

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük 4. sınıf öğrencilerimiz TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında destek almaya hak kazandılar.

TÜBİTAK 2209/A kapsamında desteklenecek projeler; öğrencilerimizden Buse Uçaş’ın “Voleybol Hakemlerinin Müsabaka Anındaki Duygusal Durumunun Yüz Görüntüleri Kullanılarak Sınıflandırılması” ve Kübra Tan’ın “Elit Masa Tenisi Oyuncularında Dikkat Ödevi Esnasındaki İmgeleme ve Reaksiyon Yanıtlarının Olaya İlişkin Beyin Potansiyelleriyle İncelenmesi" başlıklı mezuniyet tezi çalışmaları oldu.

Spor Bilimleri Fakültesi  Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adil Deniz Duru'nun danışmanlığında çalışmalarını yürütecek öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.