T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Heyeti Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu ve beraberindeki heyet, 12 Ocak’ta, inşaatı devam etmekte olan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Gelişmeleri yerinde inceleyen ekip; birinci etap kapsamında bitmekte olan binaları gezerek süregelen inşaatlar hakkında bilgi aldı.

Yatırım Ofisi Heyetini; Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Akgiray ve Prof. Dr. Mustafa Çelen ağırladı. Erol Özvar’ın takdimi ile Genel Sekreter Murat Arısal ve akabinde Marmara Üniversitesi Teknopark Genel Müdürü İlhan Arslan sunum gerçekleştirdi. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Dr. Uğur Serencam, Marmara Üniversitesi Basın Müşaviri İhsan Ayal da hazır bulundular.

Haber: Nida Şenler