Teknik Bilimler MYO Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni yapıldı. Törende konuşma yapan Müdür Doç.Dr. Nevzat ONAT yaptığı konuşmada, "Yüksekokulumuz 25 yıla yaklaşan köklü geçmişi ile Ülkemizin mesleki ve teknik eğitimine katkı sağlayan çok önemli bir kurumdur." dedi. Müdür ONAT, "Özellikle uygulamaya yönelik mesleki ve teknik eğitim kurumlarının ülkeler için taşıdığı önem, dünyanın bu gün için teknoloji üreten ve gelişmiş sayılan milletleri tarafından uzun yıllardan beri en iyi şekilde anlaşılmış durumdadır. Ülkemizin bu alanda son yıllarda çeşitli nedenlerle kaybettiği ivmenin geri kazandırılması ise, bu kurumların yaşatılması, mümkün olduğu kadar atölye ve laboratuvarlar ile donatılarak güçlendirilmesi ile mümkün olabilecektir." şeklinde konuştu.

Tören, Yüksekokul ve programlar bazında dereceye giren öğrencilerin takdimi sonrasında başarı sertifikalarının verilmesi ile devam etti.

Tören, öğrencilerin kep atma merasimi ile sonlandı.