TEKNOFEST 2020’de Bir Başarı da Bilgisayar Mühendisliği Takımımızdan

Teknoloji Fakültesi takımlarımızdan BMBB TECH, “En İyi Sunum Ödülü”nü aldı.

Gaziantep’te gerçekleştirilen yarışma finalinde, Proje danışmanlığını Dr. Anıl Baş’ın yaptığı ve Mehmet Öztürk, Burak Taşçı, Bahadır Seyfi ve Emine Büşra Salihoğlu’ndan oluşan takımımız, aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de bulunduğu jüri üyelerine ve katılımcılara Türkçe ve İngilizce olarak projelerini tanıttı. “Kent içi raylı ulaşım sistemlerinde tren vagonlarındaki yolcu yoğunluğunun hesaplanması” konusu ile yarışmaya katılan takımımız, bu projesiyle “Akıllı Ulaşım Yarışması Üniversite ve Üzeri Kategorisi”nde “En İyi Sunum Ödülü”nü aldı.

Daha önce de,TÜBİTAK MAM’ın yürütücülüğünde gerçekleştirilen TEKNOFEST GAZİANTEP 2020 Biyoteknoloji İnovasyon Yarışmasında RoboTexTherapy Marmara takımımız ikinci olmuştu.