Teknoloji Fakültesi Bu Seneki Mezunlarını Verdi

Marmara üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Makine Mühendisliği Bölümü, Mekatronik Mühendisliği Bölümü, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nden öğrencilerin mezun olduğu törende; saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını Öğrenci Konseyi'nden Hasan Hüseyin ASLANCAN yaptı. Ardından Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ahmet İrfan YÜKLER bir konuşma yaptı. Prof. YÜKLER'in konuşmasının ardından ise Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mehmet AKALIN, öğrencileri tebrik etmek üzere konuşma yaptı. Yapılan törene Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Erol ÖZVAR ile Genel Sekreter Doç.Dr. Mehmet ERSOY da katıldı.

Bölüm bazında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildikten sonra Dekan YÜKLER tarafından öğrencilere Mühendislik Yemini ettirildi. Tören, yeni mezunlarımızın Kep Atma Töreni ile son buldu.

Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni'ne ait fotoğraf galerisine buradan ulaşabilirsiniz.