Teknoloji Fakültesi Öğrencilerimizin TÜBİTAK Başarısı

Teknoloji Fakültesi öğrencilerimizin toplam 14 projesi TÜBİTAK 2209 programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Teknoloji Fakültesi, "2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı“ 2021 yılı 2.dönem başvuruları kapsamında 12 proje ile; “2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı” 2021 yılı 3. dönem çağrısı kapsamında ise 2 proje ile kabul alma başarısı gösterdi.

Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 5, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden 4, Tekstil Mühendisliği bölümünden 3, Makine Mühendisliği ve Metalurji Malzeme Mühendisliği bölümünden birer proje destek almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.