Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Öğretim Üyemiz ve Öğrencilerinin TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı

Teknoloji Fakültesi, Tekstil Mühendisliği öğretim üyemiz İstanbul Tekstil Araştırmaları Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi (İTAM) ve Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NBUAM)  araştırmacısı Doç.Dr. Muhammet Uzun’un danışmanlığını yaptığı ve Teknoloji Fakültesi öğrencileri Naz Kadınkız, Aybüke Dağoğlu, Al Amin, Selin Gencay, Ayşe İrem Zengin, Berra Aka’nın proje yürütücülüğünü yaptığı 2 adet TÜBİTAK 2209-A projesi desteklenmeye layık görülmüştür. Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi tebrik ederiz.

Proje başlıkları:

Plastik Deniz Atıkları ve Biyo Kaplama Yapılmış Jüt İplik Esaslı Balık Ağı Geliştirilmesi
Isı ve Ses Yalıtımında Kenevir ve Doğal Atık İçerikli Kompozit Yapı Geliştirilmesi