TÜBA-GEBİP Ödüllü Öğretim Üyelerine Teşekkür Töreni

Marmara Üniversitesi’nde 2023 yılının ilk senato toplantısı öncesinde TÜBA-GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü alan üniversitemiz öğretim üyeleri için özel bir teşekkür töreni düzenlendi.    Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt başkanlığında, Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda yapılan törende üniversitemizin tüm senato üyeleri ve ödül alan öğretim üyeleri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Marmara Üniversitesi isminin böylesi önemli bir başarıda yer almasını sağladıkları için ödül alan öğretim üyelerine tüm üniversite adına teşekkür ederek, “Ulusal ve uluslararası düzeyde büyük başarıların altına imza atan tüm akademisyenlerimizi her zaman en üst düzeyde destekledik, teşvik ettik ve onlarla gurur duyduk. Tüm öğretim üyelerimizin başarılarının artarak devam edeceğine, araştırma üniversitesi statümüze katkıda bulunacaklarına inancım sonsuz. Tüm akademik birimlerimizin yöneticilerinin de hazır bulunduğu bu ortamda, önemli başarılarımızın çoğalması adına öğretim üyelerimizin idari birimlerimiz tarafından her koşulda desteklenmesi, motive edilmesi ve iş birliklerinin artırılarak teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Rektörün konuşmasının ardından, TÜBA-GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü alan öğretim üyeleri kürsüye davet edilerek başarı ve teşvik belgeleri takdim edildi.

Sosyal Bilimler kategorisi Siyasi Tarih alanında TÜBA-GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü alan Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Erken’e belgesini Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut takdim etti. Ardından Sosyal Bilimler kategorisi İktisat alanında TÜBA-GEBİP Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü alan Dr. Öğretim Üyesi Seçil Yıldırım Karaman’a belgesini Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ile İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadullah Çelik takdim etti.

Başarı ve teşvik belgelerinin takdiminin ardından her iki öğretim üyesi aldıkları ödül ve yapmış oldukları çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdiler. Üniversitenin ismini güzel yerlerde temsil ettikleri için onur duyduklarını belirten konuşmaların ardından tören sona erdi.

 

HIZLI ERİŞİM