TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

BAPKO Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Tübitak 3501 Kariyer Geliştirme Programı toplantısı 20 Şubat’ta Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Kurum dışında doktorasını tamamlayan ve son 7 yılda doktora derecesini almış olan öğretim elemanları program hakkında detaylı olarak bilgilendirildi ve proje yazmaları konusunda Erol Özvar tarafından teşvik edildi. Ayrıca daha önce bu destekten faydalanan öğretim üyelerimizin katılımıyla, soru cevap yapıldı ve tecrübelerin anlatıldığı verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Katılım sağlayan üniversitemiz mensuplarına teşekkür eder bol projeli kariyerler oluşturmalarını dileriz.

Üniversitemizde Tübitak ve Dış kaynaklı proje başvurularının artırılması amacıyla, bu tip bilgilendirme toplantıları düzenlenmeye devam edilecektir.