Tüm Kategorilerde Ödül

Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Çoksesli Korosu, Yard.Doç.Dr. Bülent HALVAŞİ’ nin yönetiminde, Slovakya’nın Bratislava kentinde yapılan; SLOVAKIA CANTAT 2014 Koro Festivali ve Yarışmasına, Rektörlüğümüzün ve Dekanlığımızın verdiği desteklerle 23-27 Nisan 2014 tarihleri arasında  katılarak, hem ülkemizi, hem de üniversitemizi, her yönden başarılı bir şekilde temsil etmiş, değişik ülke ve festivallerden davetler alarak, katıldığı tüm kategorilerde ödül kazandı.

Üniversitemiz temsilde, gerek korodaki performansı, gerek Folk Şarkıları kategorilerindeki geleneksel kıyafetleri, gerekse koro kıyafetleri ile dikkat çekerek beğeni topladı.

Üniversitemiz Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Çoksesli Korosu (Folk Şarkılar Kategorisinde, Altın Madalya); (Karma Koro Kategorisinde, Gümüş Madalya); (Vocal Ensemble Kategorisinde, Bronz Madalya) kazanarak bir ilki gerçekleştirmenin onurunu yaşadı.