Türkiye Ar-Ge Zirvesi'ne Marmara Üniversitesi de katıldı.

8-9-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde bu sene 3. kez düzenlenen Türkiye Ar-Ge Zirvesi ve Fuarı’nda Üniversitemiz, M.Ü. İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi (MİTTO) Koordinatörlüğü tarafından temsil edildi. Üniversitemiz adına açılan stantta, Doç.Dr. Vezir KAHRAMAN, Yrd.Doç.Dr. Barış YILMAZ ve aynı projede görev yapan Yüksek Lisans Öğrencileri Nasuh ERDÖNMEZ ve Ali ÖZYURT ile Dr. Cenk SESAL ve Yüksek Lisans Öğrencisi Buse BERBER’İN Proje çalışmaları fuar süresince sergilendi.

Fuar süresince düzenlenen etkinlik ve toplantılara MİTTO koordinatörlüğü yöneticileri Dr. Ahmet FEYZİOĞLU, Mustafa TUYSUZ ve Vedat GÜÇLER de katılılrken, zirvede yer alan kamu kurum ve üniversiteleri tarafından, "Ar-Ge merkezleri ile üniversite-sanayi işbirliği" konularında görüşme ve çalışmalar yapıldı.