Ukrayna Üniversitelerinden Ziyaret

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi’nde, Ukrayna’dan gelen üniversite mensupları, Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) Türkiye Direktörü Dr.Volker Schmidt ve Fen-Edebiyat Fakültesi ile Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinin katıldığı  buluşma 18 Aralıkta gerçekleştirildi.

Gerçekleşen buluşmada, Ukrayna Ternopil Ulusal Ekonomi Üniversitesi’nden Profesör Olga Tsaryk ve Volodymyr Hnatiuk Ternopil, Ulusal Pedagoji Üniversitesi’nden Dr. Mariana Sokol, Dil Bilimi ve Pedagoji alanlarında işbirliği görüşmelerinde bulunmak üzere üniversitemizi ziyaret etti. Yapılan görüşmelerde Erasmus+KA107 faaliyet alanında hareketlilik projesi geliştirmek üzere taraflar üniversitelerini tanıtarak bilgi ve fikir paylaşımında bulundu.

Görüşmeler sonunda, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz tarafından misafir öğretim üyelerine ve DAAD yetkilisine hatıra plaketleri takdim edildi.

Haber: Sema Özbakan