Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ı Ziyaret Etti

Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı ve Başkan Yardımcısı Sefa Yahşi Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar’ı ziyaret etti. Erasmus programları ve projeleri detaylı olarak ele alındığı akademik personel ve öğrencilerimizin Erasmus programlarından nasıl yararlanabileceği hakkında bir toplantı gerçekleşti.

Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Çelen, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Nuri Tınaz, ve BAPKO Kordinatörü ve Nanoteknoloji Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz katıldı. Toplantıda Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Nuri Tınaz Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisinin çalışmaları, programları ve etkinlikleri hakkında, Erasmus öğrenci değişim programında karşılaşılan problemler hakkında Ulusal Ajans'ın üst düzey yetkililerine bilgiler verdi.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, Ulusal Ajans Başkanı İlker Astarcı ve Başkan Yardımcısı Sefa Yahşi'ye hediye takdim etti.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar

HIZLI ERİŞİM