Uluslararası Nanobilimler ve Biyomalzeme Mühendisliğinde Kimya Uygulamaları Konferansı Başarısı

Her yıl yenisi düzenlenen Uluslararası Nanobilimler ve Biyomalzeme Mühendisliğinde Kimya Uygulamaları (Applications of Chemistry in Nanosciences and Biomaterials Engineering Nanobiomat 2022-Summer Edition) isimli bilimsel konferans bu yıl 22-24 Haziran 2022 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma (NBUAM) Merkezi’nin araştırmacılarının da aralarında bulunduğu dünya çapında katılımlarla gerçekleşti.

Bu verimli konferansa aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 20 farklı ülkeden yoğun katılım gerçekleşti. Marmara Üniversitesi Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi araştırmacıları büyük başarılara imza atarak bir konferansı daha geride bıraktılar. Ayrıca merkezin farklı konu başlıklarından seçilen 5 çalışması sözlü sunumlar arasından “En iyi makale” ödülüne layık görüldü. 

Öğrencilerimiz Elif İlhan, Dilruba Baykara, Rabia Betül Sulutaş, Ayşe Betül Demirel ve Hatice Karabulut’a ve çalışmalarına destek olan tüm hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

HIZLI ERİŞİM